A vers zötykölő akvarelljén veled.
Ki száműzve él- vagy ír- tenélküled.
Ki sort vet, arathat e hangot, szavad?
Akit láncra vertek. Szeressen a rab!
Ha kezdettelen, vége sem lesz sosem.
Világíts betű! Gyújts fényt nekem te szem!
A tenger haragszik, de mélyén a Nap.
A színkordináták: a zöld, kék, a drapp.