alaphelyzetem a partra vetett hal
alaphelyzetem a partra vetett hal
így álmodom kamaszosan
(mellekkel labdázok)
persze meg lehet hiába
éppen ezért alaphelyzetem a partra vetett hal
mert dagályok hullámok itt nem csapnak
csak a homokpadon a labdázás van
és ilyenkor általában felriadok
s hogy mindezt felejtsem
együgyű önkezűséggel
betűim zsebkendőbe gyűröm
majd megint elbóbiskolok
alaphelyzetem a partra vetett hal
és így várom hogy az édesanyám
vagy az állatvédők
egyik oldalamról a másikra
vagy a tengerbe fordítsanak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.