üzenek neked a messzi országból
ahova szelektív anyaggyűjtés céljából
elutaztam
ez az a hely, ahol a hátsókertben teniszpálya nő
az sms-t egy bumerángra írom
mert sok a korall, nincsen térerő
sajna a bumerángnak is vannak hátrányai
például kettévágja a tengerből kiugráló kishalakat
mégis eldobom, mer fontos hogy megtudd:
ha jó leszel, hozok neked szuvenírt a szuvenírboltból