eső esett.hajamra hulltál
csurogtál le a vállamon
szél jött. bújtál ruhámba
előlem te szemtelen
poroszkáltam , ölbe vettél
....megint.
.....először?
ahogyan fák a mókust,
nap sütött, jaj, kinevettél.
most fázom.éppen
hátamat takarod
te ?vagy az ég?
te sötétkék
csillagos frottírlepedő
itatgatod rólam az esőt
át meg átnedvesedsz