szavak szavak
most így ötven felé
hogy ezek csak gondolatok tényleg
szavak szavak a fejemben
kóbor szövevények
hiába rosszul tudtam
bamba egyszempontúsággal’
mantrázom én hogy szavak szavak
az egyik fel is nyársal
a sebből elszakadt pillanatok
buggyannak elő a fényre
még nem nyúlok hozzájuk
talán más se veszi észre
élek tovább
de sem elölről sem újra semmiképpen
mert messzire látszik ahogy
az árnyékomba léptem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-10-04 09:08:13
Utolsó módosítás ideje: 2024-10-04 09:08:13