kifestőkönyv
a napfoltok miatt lehet
vagy az el nino
mindegy a tudósok majd
a lényeg hogy a szivárványon
rés repedés nem tudom
egyébként honnan
én az innenső felét keresztül-kasul
már minden várost házat
szobát
mindenkit
ismerek
unok
unokunokunok szürkeszürkeszürke
erre te
a szivárvány túloldaláról
csak onnan
hiszen a hajadon
szemedben lelkeden
a hangodban
tested minden hajlatában és domborán
színek Színek SZÍNEK
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-08-30 14:17:48
Utolsó módosítás ideje: 2024-08-30 14:17:48