ki mondja meg
mindenhol rizikófaktor
szemétből épült becsvágy
alagútba bújt pirítóst szelnek a habok
játékuk sejtelmesen dallamos
muzsikát ringat
maradandó ha írsz mondja egy laikus
de ki állapítja meg mi a művészet
talán egymásra rakódott agyhordalék
zúzott kővel kevert emlékek
egy fogalmazódíványon megírva
csak a tintát pazarolja
legyint rá valaki a matematika tornyából
a tudomány a lényeg
a művészet úgyis elporlik
akár az egyiptomi papirusztekercsek
a dinoszauruszok tojásai
fátylat hint rá a jövő
a múlt nem számít
vajon kinek van működő időgépe
a mai világban?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-05-07 21:19:16
Utolsó módosítás ideje: 2024-05-07 21:19:16