"Miért hagytál el?"
"Miért hagytál el?"
Még élt.
Mezítelen testét
a legyek belepték.
Sovány, gyenge karja
nem bírta tovább,
s a összepréselt tüdő
kimondatta vele a panasz szavát.
Nem Istent hívott, hanem atyát.
Bár az Úr gyermeke volt, akkor mégis
ember fiának érezte magát.
A "Miért hagytál el" rés a feltétlen hiten.
A kétkedés magja szóródott szét vele,
mint szélben a pitypang tejfehér szöszmösze.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-19 16:07:59
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-19 16:07:59