Fodor András 6... éves (végleges)
Hét nyáron át születésnapi
köszöntőt akartam írni, de meghalt
mielőtt elkészültem volna.
67 évet élt.
S én még csak most köszöntöm fel.
De vajon tényleg neki írsz?
Nem megjelenni, nem szerepelni akarsz?
Tényleg azt szeretted volna, hogy ez a hozzád mindig
oly türelmes költőember
még ne betegedjen meg, még meg ne haljon?
I
G
E
N
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A paráznabillegető (Budapest, 2019)
Kiadó: Garbo Kiadó
Feltöltés ideje: 2024-04-15 19:50:43
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-16 04:39:13