Ha van...
ha van gondviselés
akkor szerencsés esetben
rám is figyelnek az égiek
boldogsággal tölt el a tudat
de biztonságban vagyok-e
valójában szinte csak rossz
történik velem
vagy csak én gondolom így
hálátlanul
hiszen ott vannak az ézékszerveim
megvan minden végtagom
hogy rácsodálkozzak a teremtés
csodàira
hogy szeressek minden teremtményt
rossz szokásaim tesznek rabbá
ideje átgondolni dolgaimat
ha már van gondviselés
könnyebb lesz az életem
vagy nagyobb megpróbáltatásban
lesz részem?
azt tudom hogy többé meg nem futamodhatok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2024-04-13 16:01:09
Utolsó módosítás ideje: 2024-04-14 05:29:49