ez olyan mint a visszacsinálás lehetetlen
elment elmúlt de én ott lehettem
ha akarom örömöm ha akarom kínom
döntés ez is és az ahogy leírom
több mint ami látszik minden dolog
belőlem néz és rám mosolyog
és én vagyok akinek látnia muszáj
én vagyok a szem és én vagyok a száj
a hajammal együtt nőttem itt belül
én vagyok aki lassan átlényegül