gyerekrajz
azért vannak előnyei
hogy felnő az ember
bár ha fel kéne sorolnom zavarban lennék
de most vén fejjel azt hiszem
a veszteség nagyobb
egy gyerek elhivatottan gyerek
még nem hallja
a szárnyakat visszanyeső olló csattogását
az árnyalatok nélküli öröm
- igaz a bánat is -
hogy nincs gorombán elszeparálva a valóság
a fantáziától
de neki nincs is miért
és hogy amit lerajzol pár vonallal
valósághűbb mint a felmagasztalt megapixelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-09-23 13:36:48
Utolsó módosítás ideje: 2023-09-23 13:39:47