grét!reszet
a legszebb nő férfi és
szívalakú napszemüveg
bár minek szemüveg ha
érte a Nap sem ejt könnyeket
amit Isten épített
lerombolja harmadnapra
ez a forgatókönyv nem
pesszimista öröktől
fogva tartó önismeret
könyörületes amennyire
a macska mikor levadássza
az egereket és látod
olyan világot megfogalmazni
méjn/ándör gránd zéró sztrím
sem lehet
ahol a szép nem arra van
hogy elfedje a véreset
de drágám ez grét
reszet dollárba LOL dal
a kapitalizmusról az útról
ahonnan a fasz izmus tér vissza
integet a régivágású sztrít fájtör
ver iz máj old frend
prezident trámp vele
tventi for óra alatt vége lehet
2023/08/13
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-08-13 23:53:24
Utolsó módosítás ideje: 2023-08-13 23:53:24