Függőfolyosók elképesztő magánya,
a hátsó lépcső hívogató mélysége,
éppoly kegyetlen és végzetesen flegma,
mint az önzetlen tettek tagadása.
Kibújtam a tojásból, acélosodtam,
mégsem volt elég. Itt ülök, marsi tájon,
hol a szél süvít, rongál, és nyelem a port.