a sok öngyilkos nap után
itt vagyok hiába
befejezhetetlen megismerni Ferencet
de a munkát el fogom végezni
más út
nincs
el fogok vérezni
az ismétlések lövészárkában
minden érzés vágy akarat cselekvés
lelkiismeretfurdalás
a bűntudat olyan mint egy elfelejtett kert
gondozatlanul lepi be a lelket Isten
annyira szigorú