a vers szíve
mintha zúgó lelátó biztatná
belead mindent
fájdalmas világmegváltó magából
színültig tölti dalait
szívvel lélekkel kínzó gyötrelemmel sóvár vággyal
azt hiszi nincs ember
aki az érzelem húrjait jobban pengetné nála
s mert néha megesik hogy
az untig emlegetett szív megdobban
a szövegeiben
senki el nem tántoríthatja kliséitől
ha valaki mégis megkísérli
irigy dilettáns ítélkező
mert azt hiszi
okoskodó rideg és személytelen
minden leírt sor
ha az övé helyett
a vers szíve
dobog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-05-01 00:00:00
Utolsó módosítás ideje: 2023-05-01 00:00:56