Tér-idő...
azt mondják a tudósok
hogy már rég halott
a világ körülöttünk
csak még nem értek
ide hozzánk a tragédia
fényei a nagy távolság miatt
azt is mondják a tudósok
hogy a tér állandóan táguló
az adott pillanatban a
sebesség miatt születő
valami sőt kezdetben
nem is volt csak van és lesz
megfoghatatlan elméletek
ezek sem időnk sem
energiánk nincs ilyesmire
mert velünk is tragédia
történik épp de messze
van tőlünk aki ránk szólhatna
*
Az idő egy lombos fa:
Mikor lehullajtja leveleit
s törzse kiszárad,
még akkor is lehet belőle
hol egy forgács,
hol egy legenda.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-20 09:14:46
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-20 09:14:46