jön ez a szó ami túlmutat
ami túlmutat hátulról jön ez a szó
aztán mesélsz valamit ami meg úgy hat
mint merészen meglökött hintaló
hogy változok még aztán mesélsz valamit
hintaló úgy hat mindenki meglökött
hogy változok még hátulról visszanyit
visszanyit merészen mindenki mögött