jácintok
az udvaron jácintok nyílnak
jöttek valahonnan én sosem ültetek
erről eszembe jut hogy vannak dolgok nélkülem is
meg eszembe jutnak emberek
látszólag csupa báj és illat
a föld alatt meg mérgező
az udvaron jácintok nyílnak
erről eszembe jut
hogy élni enged aztán sorvaszt az idő
lila jácintok az udvaron
lényegük elbódít majd gyorsan el is illan
erről eszembe jut hogy én itt vagyok
és az egész így rendben is van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-04-05 09:24:15
Utolsó módosítás ideje: 2023-04-05 09:24:15