...a nap alatt
körülöttem öregszik a világ
en plusz egy nap és nem kell nagy fantázia
hogy tudd holnap en plusz kettő lesz
olyan egyszerű lenne hogy tegnap volt a mínusz egy
de volt mínusz kétmillió is
á az nem lehet hiszen csak 2023 van
és egyre több dolog volt már
sőt alig akad ami nem
ismerős valahonnan
ilyet is láttam már
néha azért meglepnek
jé ez új
de aztán nem kell sok
en plusz néhány
már hasonlít
és már tudom azt is
hogy fog hatni rám
hogy megint védekezzek
hogy az összes en mínusz és majd a pluszok
erről szóltak és fognak is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2023-03-05 21:20:26
Utolsó módosítás ideje: 2023-03-05 21:20:26