mérték
elaprózni nincs már mit a mi korunkban
(erről a törvényről hallgatnak a bölcsek)
van hogy a mérték minden mértéken túl van
poharadat mostantól színültig töltsed
célod ez legyen, ha nincs is benne semmi
s ami jut majd bele hajtsad fel fenékig
az legyen utad amin végig tudsz menni
ha megtorpannál, a távot le sem mérik
pályát betölteni nem számít hogy szabott
amiként befutod az majd mégis rád vall
bár nem érted keringenek a csillagok
fényük rád is hull miért törődnél mással
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-12-12 10:04:25
Utolsó módosítás ideje: 2022-12-12 10:04:25