a házad
sosem mondtad hogy szerettél
rossz az alap azért a salétrom
minél mélyebb annál nyirkosabb részhez ér az ember
nem tudom én ezt meg minek is mondom
öt éve várok hogy eladjuk
a házat falakat tapétát
talán majd mások lefejtik az összes réteget
és meglesz a rés amin kiférünk
vagy azon nézhetünk át
de te itt vagy előtántorogsz belőlem
eszembe juttatsz rettegést petefészekrákot
legalább ilyenkor szólnál hogy szerettél
csak néma voltál és igazán sajnálod
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-12-07 17:31:28
Utolsó módosítás ideje: 2022-12-07 17:31:28