anyám
hogy rétegesen kisfiam
farmer
magasnyakú garbó
vékony orkánkabát
sapkát mert kopasz leszel
évek
új réteg
mikádó
kucsma
mint az évgyűrűk
csak jönnek
jaj anyu
volt golyóálló is
szandál cipő bakancs
már papucs
kérgek
kemények vastagok
már nem hallom anyám
sok réteg alatt
a kamasz
kikiabálok
itt vagyok
Itt vagyok
ITT VAGYOK
ITTTT VAAGGYOOookkk….
…….