Creation Hack (jav)
ha Bráhma volnék
kilélegeznélek
bele a részecskékbe
hogy mindennek kötőereje légy
te volnál a fákban, a légben,
az aszfaltban, a vasbeton falakban is
és a néma kövekben
ha Bráhma volnék
belélegeznèlek
visszahívnàlak
a világból, hogy
bennem keringj tovább
sejtjeim részévé légy
világok keletkeznének
és pusztulnának így
de nekem elég volna
ha bot lehetnèl
a megszámolhatatlan időnek
küllői között
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-10-12 23:17:00
Utolsó módosítás ideje: 2022-10-12 23:17:00