lenyomatok [agent spirituel]
most bontakozik ki előtted
megpróbálod
elfogulatlanul figyelni
de hiába ügyelsz rá hogy távolságot
tartva aprólékos műgonddal mélyedj
a részletekbe
idegenek maradtok egymás számára
egy idő után már nem is a szövegre
összpontosítasz
jobban érdekel hogy mit láthat
egy avatatlan szem belőled
és ösztönösen cenzúrázol
hátrálsz még néhány lépést
önmagad ismételt lenyomatát látod
dobhatod ezt is a többi közé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-08-08 00:02:58
Utolsó módosítás ideje: 2022-08-08 00:02:58