anyai ágon sebestyén-sohár
valami hétszilvafás nemes
apain meg román talán cigány is
sajnos zsidó nincs szeretném
páromban tót és olasz
még sváb kellene
na így lettek a kölkeim tiszta vérűek
egyik szőke másik barna
egy unokám kanadai másik ír
nem nem nem keveredünk
a családra jellemző
csak emberrel baszunk