húsz perc
húsz perce sem, hogy magamra hagytál
a hideget még torkomban érzem
sírnék, ha nem felejtettem volna
el, hogyan kell megnyílni egészen
ha érteném félelmed okát, és
magamét beismerném, ha lenne
bennem bátorság megszólalni, hogy
szeretlek, mindegy, hogy te szeretsz-e
állok, tehetetlen marionett
bábu, kinek zsinóron kell lógnia
írj néhány sort: mi történt közöttünk?
szakralitás? vagy csak biológia?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-07-22 15:55:28
Utolsó módosítás ideje: 2022-07-22 15:55:28