miért ne [bónuszkör]
nyomulnál ahogyan kés a vajba
esetleg egyenest bele a késbe
jobb lenne talán sehova mégse
maradni
veszteg (ott ahol) ám
abba
semmiképp ne akkor inkább
félbe
hogy szerencsédet üstökön ragadva
belekezdhess még egyszer magadba
ha úgy adódik nincs indok miért ne
kételyeidet kend a hajadra
bár nem babra sokkal komolyabb tétre
megy ez a játék úgyszólván vérre
bónuszkör mi más a győztes jutalma
és ha tévednél legfeljebb alma
tudni fogod mégis így is megérte
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-06-20 00:05:11
Utolsó módosítás ideje: 2022-06-20 00:45:02