bravúrdarab [east side story]
a tánc beindítja a cselekményt
elválaszthatatlanok egymástól
később pedig már maga lesz a történet
a korszellemet követve
a nézőtéren is
részeként az újabb felvonásnak
a jogtulajdonosok boldogok
lám eddig itt is bejött
minden levédett geg
a szerző értetlenkedve kérdezgeti
a rendezőt
nem akarja észrevenni
már rég nem az ő darabját játsszák
egy színlapon fel sem tüntetett háttérfigura
döntött
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-05-30 00:00:48
Utolsó módosítás ideje: 2022-05-30 00:23:37