adjuk intézetbe a mamát?
szeretné mert a szomszédnak
már van helye
de mi lesz ha visszajön
foszló füstköd borítja majd
be az eget a szavai közt
derű helyett csak szótagolt
áttetsző megvetés
és zörögve bomlik mint mentolos
cukorka pottyan a földre poros
lesz és keserű ahogy
a mama is újra