átfolyás
beszívom az illatod
rafinált vagyok
jó mélyre
várom hogy az alveolusokba
leérjen az ami vagy
onnan átkísérlek az erekbe
ráragasztalak minden egyes
haemoglobinra
rácsodálkozhatsz szívvel átlőtt
monogramunkra
véralvadásgátlót szedek
nehogy végleg letapadj bennem
aztán kiválaszt a vesém
és illedelmesen kikísérnek belőlem
a húgyutak
hát így
látod kihagytam a szívemet
az más
az mézeskalács
tükörrel a közepén
sose néztél bele
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-04-06 20:01:50
Utolsó módosítás ideje: 2022-04-06 20:01:50