multivitamin
egy fiatal drogos
áll a patika előtt
nyújtja tenyerét
nincs nálam semmi
csak egy doboz multivitamin
az imént vettem
de odaadom
testvér
én is drogos vagyok
lövöm a valóságot
a tegnap a ma a holnap
is csak anyag
vegytiszta heroin
nem tudok lejönni róla
reggel délben este
etetem hallucinogén
hülyeségekkel
idegem receptorait
olvasom a híreket
de a bulvárban senkit
sem ismerek
pech
szerintem már én vagyok itt
az egyetlen ismeretlen
istenem
legalább egy bulvár
megemlítene
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-03-14 13:37:03
Utolsó módosítás ideje: 2022-03-14 13:37:03