mottó
__„talán ők is rájöttek hogy nem lenne hova menekülni”
csak most ebben a végtelennek tűnő rettegésben jöttem rá
hogy nem félek
semmi bajom a halálommal ha itt lesz hát szó nélkül megyek
legfeljebb rákáromkodok egyet
hogy hol a picsába volt eddig a francért hagyott szenvedni
de különben rég várt vendégként fogadom
megtiszteltetésnek érzem majd hogy saját halálom lesz
és nem az ostoba hatalomtechnika egyik értelmetlen
áldozata
azért sem magam miatt dühöngenék
de féltem rettegtem ezt a pár napot hogy egy hatalommániás
balfasz
pusztán csak azért mert megteheti
elindítja a föld totális felperzselését
féltettem azokat akik hozzám tartoznak és azokat is
akik nem
féltettem őket hogy nem élhetik végig a saját csodájukat
minden nyűgével és szépségével (még akkor is
ha néha értelmetlen szenvedésnek tűnik
és szinte kibírhatatlannak a cinikus önzés érzéketlenségében)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-15 23:04:28
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-15 23:04:28