az élet gyökeresen megváltozik
(napi hír: Az EB engedélyezte az Acheta domesticus
élelmiszerként, vagy élelmiszer-összetevőként történő forgalmazását)
a boltban előttem egy anya
vásárol
mellette a kocsiban egy baba
mosolyogj szentem
elon musk most intézi
te majd a marsra mégy
én délután kettőre a fogászhoz
hmm gyökérkezelés
láttam egy filmben
egy 2500 éves emberi leletnek
minden foga megvolt
a doktor szerint a táplálkozás
vajon a Marson vannak gyökerek
vagy amolyan izék
Acheta domesticus
vagy mi lesz a fogakkal
elbambultam
a pénztáros rámszólt
belenézek a pénztárcámba
vigyázni kell
nem tudom mennyibe fáj
majd az a foggyökér
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-02-11 19:36:47
Utolsó módosítás ideje: 2022-02-14 20:57:16