körforgalom
a városom vagy amiben élek
dacod füstölgő gyárkémények
érzékeid sűrűn behálóznak:
vérköreimbe torkolló utak
lüktető sárga lámpával
mikor mellkasodra hajtom fejem
árvácskával teli park vagy
karod két fellobbanó jázminág
nézlek
szemeid katakombák
elnyel mint autót a körforgalom
tegnapod kerítésen átnyúló
vadszilvafa ága
a város amelyben élek
széndioxidos akvárium
a graffitis falról festék csorog le
már alig olvasható üzenettel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-11 22:01:32
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-11 22:01:32