bonbon
most nem is ismernél rám
a bőröm áttetsző
az erek térképe szigorú medrű kék folyók
hogy az élet bennük ne tévedjen el
az asztalon herendi bonbonos doboz
már rég üres
oda minden ami édes
amivel elnyomtam ízét a keserűnek
nézek kifele
a madarak ma nem jönnek
pedig olyan megnyugtató mikor
a ház fölött csapatban
repülnek körbe-körbe
a szárnyukkal integetnek
és egy se téveszti közülük el
nem úgy mint én
öt óra: falra vetített csipke
a finom szűrőn cseppekben
hullik a fény
néha rajzolgatok
mértani formákat
az a legkönnyebb
rombuszba rombuszt
háromszögbe kört
aztán virágokat
és most már arcokat is
sok sok arcot
egyik se hasonlít a másikra
félek elkopik a ceruzám
vagy valaki átrajzol mindent
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2022-01-04 20:20:01
Utolsó módosítás ideje: 2022-01-04 20:20:01