magányterület
komposztálódtak
bennem a szavak
volt benne krumplihéj
kérlelés
és voltak nevek
felásnám a kertet
bevetném velük
vagy velem
dús levelű fák alján
árvácskák kikericsek
én egy hangyamúmiát
dajkálok
mert még egy macskám sincsen
engem majd ki dajkál?
a csend?
az itt maradt szavak?
azt mondták kapaszkodjak
ha szédülök
csakhogy nincs korlát
azt álmodom hogy a tenger
ringat egy üres csónakot
kapaszkodom belé
de az is imbolyog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-28 13:55:11
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-28 13:55:11