ne rontsd el
ne rontsd el
utálom a hazug szerelmet
csak engedd hogy mellkasodra
hajtsam a fejem
érezzem a meleget és az
élet gyorsabb ütemét
ne rontsd el
nem akarok sírni se most
se mikor nem leszel velem
inkább mondj valami
pajzán viccet
hogy bírjam jövő keddig
mert a búcsúzás
nekem túlzottan testidegen
a könyvespolcomon egy
nevető buddha szobor
nem vagyok egyedül
tiszta égi szoba
itt senki se hazudik szerelmet
az ajtóm tárva nyitva
kilenc gramm lélek
fotelbe ülve vár
a másik kilenc gramm
ki s bejár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-14 18:43:37
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-14 18:43:37