farkasos holdas
farkas jár a holdudvaron látom pedig
nem akarom
szemeimre
szemet vetett néz most velem farkasszemet
szemeimet elbújtatnám — elbújtatnám
hogyha tudnám
elbújtatnám
de nem lehet észrevettem hogy észrevett
farkas jár a holdudvaron holddal néz be
az ablakon
faggyal párzik
kinn az éjjel ordasodik benn a kétely
szólítalak hogy elzavard segíthetne
tán a szavad
szólítalak
te hozzám szólsz szelíd szókkal fölém hajolsz
hold világa süt hiába elmerülök
egy szempárba
ha felnéznél
most a holdra a farkas eloldalogna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-12-13 00:00:06
Utolsó módosítás ideje: 2021-12-13 00:00:06