Lynyrd Skynyrd
Kinyúlt mackónadrágban
pulóverben
ülök a monitor előtt
a Lynayrd Skynyrd
2015-ös koncertjét nézem a YouTube-on
egyidős a banda velem
hetvenévesen is nyomják
a jó öreg
southern rockot vigyorogva
az ő életükben is volt egy-két kanyar
macskám dorombol az ölemben
most ez számít csak
károghatnék a világról
de rám is átragadt a lazaság
vagy éppen a borsódzik a hátam
a Simple Man-t hallgatva
lesem mint a sas az akkordokat
aztán fogom a gitáromat
és eljátszom a Felkelő nap házát
amit tudok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-29 17:58:33
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-30 09:42:21