A tökéletlenség joga
A paradigmaváltás nulla-huszon-
négyben sulykolt kényszerében, amikor
nyílegyenes ösvényen közelít
felénk az új kor (pokoli éden),
és feketén–fehéren tudható,
pontosan tudják helyettünk, mi
rossz és jó nekünk, ideje lenne, hogy
szégyenében kívül helyezze magát
a törvényen, aki tökélyüket se-
hogyan sem érti és még mindig védi
tökéletlensége kisebbségi jogát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-11-22 00:00:03
Utolsó módosítás ideje: 2021-11-22 17:03:41