Sakktábla a tér.
Amikor Isten szimultán játszik,
elcsendesednek az állatok,
a természet rezzenéstelen figyel,
hogy Isten lépéseit feljegyezze.
Sakkba űzi szellem-ellenségeit,
és az azokat követőket.
A matt elkerülhetetlen,
hisz' a szabályokat Isten szabta meg.