tenger
és nem bikini és nem csak a kor
hosszában ketté forradás
hideg a sör toceno pivo
sirályok tengervíz semmi más
anyatest ez meg egy pici jóga
ki tudja mennyi a nyár maszk is alig kellhet
napozok én is úgy mintha…
és azt mondom tőlem most ennyi tellett
csak ne jusson eszembe cété se rák
meg hogy a beteg anyám mire gondolhatott
mikor először látta meg a tengert
és azóta se mert már halott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-20 19:14:34
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-20 19:14:34