a mismásoláson kívül
a mismásoláson kívül
ki fogékony a lápiszra a csonka figura megrokkant jégverésére
az pozíciót vált.
persze a szűrők helytelenítik ezt
ne olvadjon szét mi a spirál
ködlő jegyében született.
az állatok
a kokainnal ellátott rögök
hajcsatot formáznak.
a gajdolás érezhetően csalódott lopok neki némi porcukrot.
a vaslogika is hulladék;
s a vastagra hízott dossziék
elvesznek a diszkriminált hóbortban.
a szánakozás érintője
mely emigrációba kényszeríti a kóklerséget
s az inhalálással kapcsolatos problémák áthatóak.
szerezzük vissza a rablást
az órabongás katéteres szputnyikját
a bőségesen is szilárd ovációt
és alábbhagy a csömör.
a csákói veszélyt jelentenek a hozományvadászokra.
mik meg nem történnek;
a sámliból torony lesz
didergő pólói zaklatják az áramvonalat.
szájzárak röpködnek a levegőben.
hőn asszisztált orom csepereg.
jönnek a memóriahabos kántálásra előkészített
hárfák;
ki fogékony a körpados dézsabetét szputnyikjának a pályaívére az most meneküljön.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-07-17 22:36:25
Utolsó módosítás ideje: 2021-07-17 22:36:25