Franczen Bea
Dackeringő bikinire
Fürdés-szezon hajnalán,
asszonytestbe ragadt lány
önbizalma szünetel,
hájszorongást tünetel.
Alig múlt el Karácsony,
légy sincs még a kalácson,
már az összes média
azzal űz, hogy férfira
esély sincsen, értsd meg, ni!
Ha bevág a bikini,
és a parton eggyel több
nőstényrozmár nyöszörög.
Áll a cuccban, XL-es
tartály-bugyi, nagymelles
felső és a tartalma:
purhab-szerű zsír-alma.
Voltaképpen komfortos,
bár a test nem 10 pontos,
icipicit szélesebb,
elfér benne két celeb.
Csak azért, mert manapság
kockahas meg magasság
kell csajra és pasira,
ne gondoljon nasira?
És a kánikulában
nyakig gombolt ruhában
süljön be a hónalja,
mert az ízlést zavarja,
hogy a látvány ugyanis
nem kor-kompatibilis?
Ideál ám a molett!
(Az a baj, hogy hova lett...?)
Persze ott az egyrészes,
ronda, de nem mellékes,
hogy legalább összetart,
nincs is, amit eltakart.
"Kérem, ez a porhüvely,
ami másnak közröhej,
negyven éve végváram,
pont azért van énnálam
ilyen vastag rétegben,
mert ebben a fészekben
érzem magam elvétve
az élettől megvédve."
Dafke nem tágít a nő,
kétrészesben megy ki ő
gátlástalan a strandra,
s kislavórt tesz a gangra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-05-28 08:53:56 Utolsó módosítás ideje: 2021-05-28 08:53:56
|
|
|