Kékpöttyös
Vagyok aki
soha nem írt
svéd gyermekverset.
Aki leszek
soha nem ír
egy igazi magyart.
Kihullik tollamból a golyó.
Elgurul számból a szó.
Mint gyermekéből a tejfog.
Nem leszek költő.
Csak ok.
Maradok.
*
Én az az asszonytípus vagyok
aki semmivel sem babrál.
Csak fecseg és fecseg.
Vagy ír.
Van aki fél a magvas gondolatoktól.
Fél hogy nem érti őket.
Lehet nincs igazam.
Lehet hogy csak sznob.
A "mit" nem számít.
Csak a hogyan.
Meg fogunk dögleni!
Már csak az számít; Hogyan?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2021-03-13 21:55:39
Utolsó módosítás ideje: 2021-03-13 22:01:50