hawai
a napok
mint szappanbuborékok
reménykeltően színesek
de aztán elpattannak
üres zárványok
a holnap-szerű ígéretek
próbálok figyelmes lenni
el ne szalasszam az életem
le ne késsem a jobb napokat
mindenképp zöldnél
megyek át az út túlsó oldalára
otthon szobahőmérsékletű
vizet iszom
bújócskát játszok emlékeimmel
mindig én vagyok a hunyó
ha belefáradok
felhívom a pizzást
hawait rendelek
a tengert szeretem
pláne mikor beloccsan a holnap
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-11-06 20:17:54
Utolsó módosítás ideje: 2020-11-06 20:17:54