Elnehezülve forgácsolódik a kosz-kosztümös hajnal-didergés
a réz-riadalommal megsulykolt bálványálom-szendergésben.
A láthatár-hálóban most egy ködsodronnyal felfüggesztett
kényelem-szédelgés hizlalja a múlt-dongákkal megérlelt,
szürkévé fénylett hiány-csillogást, vagy árvává lehetetlenített
szél-siklóval táplálja hiúság-találékonyságait.