agyrém
agyamba tetováltad a szót
de a múlt cseppfolyós
és az érvényét vesztett szó
szétfolyt betűkre
a szerelem mint higany
gyöngyökben
szanaszét az ágy alatt
a hátramaradt napok
kirakós játék: puzzle
reményteli kép
színes őszi levelekből
ebből kell kiraknom egy igent
a régmúlt szerelmek utcatérképe
tájfun utáni lakatlan város
akkor minden szó ígért:
valami igen-nem párost
de a házunk most falak nélkül
se asztal se szék
se függöny se azon egy árnyék
a verandán ülünk
fogod a kezem
mindig ezt képzelem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-10-04 11:38:43
Utolsó módosítás ideje: 2020-10-04 11:38:43