Kettőnk szótlansága között
Kettőnk szótlansága között
legrövidebb út,
ha a várakozás helyett
megszólítalak.
Inkább előhozakodom
gyermeteg kérdéseimmel
és várom a csontig hatoló
szózivatart.
Ha lehet,
tekintsd tudatlanságom
alázatnak, elmém résnyire
megnyílt szívem ajtaja.
Amíg húsvirágok között
térdelve vár az idő,
szitáljon felettem értelem,
teremtés zaja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-09-19 11:19:43
Utolsó módosítás ideje: 2020-09-19 11:19:43